Polis adaylarının uzun zamandır beklediği POMEM mülakat sonuçları için yeni bir gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu NTV Televizyonunda bazı açıklamalar yaptı. Buna göre 26. Dönem POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusunu yöneltileceğini söyleyen gazeteci Özgür Akbaş program sonrasında sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaptı.

10-15 GÜN İÇİNDE;

Gazeteci Özgür Akbaş açıklamasında pomem sınavını merak eden arkadaşlar yayında soruyu soramadık Bakan Süleyman Soylu 10-15 gün içinde sınav sonuçlarının açıklanacağını iletti. dedi. Bakan soylu daha önce yaptığı açıklamalar da 25. dönem pöh alımları için beni bağışlasınlar sınavların sonuçlarını açıklaması çok uzun sürüyor açıklaması yapmıştı.

SONUÇLAR HANGİ SAYFADA AÇIKLANACAK?

Erkek ve kadın polis adayları 26. dönem polis mesleki eğitimlerinde toplamda 7 bin kişilik kadroda başvuru yaptılar. Lisans ve ön lisans mezunları sonuçlar Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden ya da polis akademisi resmi internet siteleri üzerinden sonuçlar açıklanır açıklanmaz öğrenebilecekler.

BAŞVURU YAPAN POLİS ADAYI SAYISI;

Yapılan son açıklamalarda polis alımlarında kaç aday başvuru yapıldığı ifade edildi. Lisans ve önlisans mezunu adayların başvuru yaptığı PÖH ile POMEM başvurularında 200 bin kişi ortalama olarak başvuru yaptığı açıklandı.

26. dönem pomem sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim