Emniyet Genel Müdürlüğü İşçileri Bakanlığı tarafından 2019 yılı bitmeden 7 bin kişilik 26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM kapsamında polis alımı yapıldı. Buna göre adaylar ön sağlık, fiziki yeterlilik parkuru ve mülakat süreçlerini Kasım ayının son haftasından başlayarak Aralık ayının ilk haftasına kadar devam etti. Son POMEM'de fiziki yeterlilik parkuru zorlaştığından dolayı mülakata katılan aday sayısı oldukça az oldu ve az olacağı bilindiği için ön sağlık, fiziki yeterlilik testi ile mülakat aynı gün yapıldı fakat halen sonuçlar açıklanmadı. Buna göre sürede sona geliniyor peki 26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM sonuçları hangi tarihte açıklanacak resmi olarak tarih belli oldu mu?

HER AN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Buna göre Polis Akademisi Başkanlığı sırası ile 2 bin kişilik komiser yardımcısı alımı ve 8 bin kişilik çarşı ve mahalle bekçisi alımı sonuçlarını duyurdu. Şimdi sırada 7 bin kişilik 26. dönem POMEM alımı sonuçları var ve sürede giderek sona geliniyor. Resmi olarak bir tarih duyurulmadı ancak her an 26. dönem POMEM'de sonuçların açıklanması bekleniyor.

26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM sonuçları açıklandıktan sonra adayların e-devlet üzerinden sonuçlarnı sorgulaması ve istenilen evraklar ile şahsen belirtilen adreslere başvurularını yaparak kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim