Emniyet Genel Müdürlüğüne 7 bin polis alımı yapılacak. Polis Memuru adaylarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Son dakika gelişmesi olarak açıklanan duyuruda, polis memuru sınav giriş belgeleri açıklandı. 26. Dönem POMEM sınav giriş belgeleri nasıl sorgulanacak? 7 bin polis alımı sınav parkur talimatı ve diğer detayları şu şekilde...

26. DÖNEM POLİS ALIMI PARKURU;

Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden adaylara yapılan duyuruya göre; fiziki yeterlilik sınavı için adayların nasıl bir parkur düzeninde sınava girecekleri ve parkur talimarları netlik kazandı. Daha öncedeki yıllarda açıklanan parkur düzeni ile aynı olacak adayların merak ettiği konulardan bir tanesi olan parkur talimatları ile ilgili duyuruya linkten erişebilirsininiz.

7 BİN POLİS ALIMI (POMEM) GİRİŞ BELGELERİ;

www.pa.edu.tr adresi üzerinden açıklama; Polis Akademisi 26. dönem POMEM 7.000 polis memuru istihdamı için yapılacak sınav için giriş belgeleri e-devlet şifresi ile alınabilecek. Adaylar 15 Kasım tarihi itibari ile T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi girişi yaparak çıkan sayfadaki sınav giriş belgesini yazıcıdan çıkararak kullanabilecekler.

Polis Akademisi resmi internet sitesinde şu saatlerde yoğunluk nedeniyle site erişimi sağlanamıyor önümüzdeki saatlerde sitede yoğunluk azaldığında adaylar erişim sağlayabilirler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim