Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son hava durumu tahmin raporları açıklandı. Bugün hava çoğu bölgede yağışlı olacak. Peki hafta sonu 22 şubat ile 23 Şubat cumartesi pazar yağış etkisini devam ettirecek mi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 5 günlük haritalı raporlarına göre pazar gününe kadar yağış etkisine devam ettirecek.

22 ŞUBAT CUMARTESİ;

Cumartesi günü İç Anadolu Bölgesinin bazı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Ege bölgesinde bulutlu bir hava hakim olacak. Karadeniz bölgesinin kıyı bölgelerinde ve iç bölgelerinde de yağış devam edecek. Tüm Türkiye genelindeki hava sıcaklıkları ile yağı durumu haritada;

23 ŞUBAT PAZAR HAVA DURUMU;

Hafta sonu Ülke genelindeki yağışların etkisiz azalacak. Buna gör Marmara ve ege belgesinde güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Diğer yandan İç Anadolu bölgesinde bulutlu bir hava olacak. Kar ya da yağmur beklenmiyor. Hatay, Gaziantep, Antalya, Şanlıurfa illerinde yağış devam edecek. Doğu Anadolu bölgesinde ve Güney doğu Anadolu Bölgesinde yağışlar etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Ankara ilinde sıcaklıklar cumartesi 7 derece, Pazar 10 derece, pazartesi 6 derece olması bekleniyor.

İstanbul ilinde cumartesi parçalı bulutlu Pazar çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yarın 11 derece Pazar günü 12 derece pazartesi ise 11 derece bir hava olacak.

İzmir ilinde Cumartesi 15 derece bir hava olacak. Güneşli cumartesi günün ardından Pazar günü sıcaklık bir derece artarak 16 derece olması bekleniyor. Az bulutlu bir Pazar günü olacak.

Editör: TE Bilisim