Türkiye'nin perakende satış mağazalarından A101, Şok ve BİM İçişleri Bakanlığının açıkladığı Genelgesinde sokağa çıkma yasağı yasakları kararları ile birlikte marketlerin çalışma saatlerinde değişiklikleri açıkladı. 21 Kasım 2020 tarihi itibarıyla gerçekleştirecek olan koronavirüs salgını yeni tedbirlerinin uyulması amacı ile sokağa çıkma yasağı hakları başlatıldı.

Marketlerin çalışma saatleri de bu kapsamda bazı değişikliklere gidildi. Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında bir açıklama yapılmıştı ve 20 yaş altı, 65 yaş üstü hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması yeni tedbirler olarak kamuoyuna paylaşıldı. İçişleri Bakanlığının genelgesinde marketlerin çalışma saatlerine dair de bir açıklama yapılmıştır.

BiM Çalışma Saatleri Nedir?

BİM marketleri tarafından yapılan açıklamaya göre mağazamız 21 Kasım cumartesi günü itibaren hafta içi ve hafta sonu saat 10:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet vereceği açıklandı.

Şok marketlerin 81 ilinde 7661 mağazası bulunuyor. Şok marketleri Türkiye genelindeki perakende satış mağazalarının çalışma saatlerinde değişiklik yapıp yapmadığımı merak edilmekte. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklanan genelgeye göre Şok marketleri de çalışma saatlerini güncelledi. Bu kapsamda resmi bir açıklama yapılmasa da sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

A101 kaçta açılacak? Akşam Kaçta Kapanacak?

A101 mağazaları İçişleri Bakanlığının 18 Kasım 2020 tarihindeki uyguladığı koronavirüs salgını ve yeni dizi başladı genelge uyarınca mağazanın çalışma saatini güncellediği açıkladı. Mağaza açılış ve kapanış saatleri 20 Kasım'dan itibaren Sabah 10:00 akşam 20:00 şeklinde olacağı belirtildi.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim