İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bilindiği üzere her sene kendi bünyelerinde ki açık pozisyonları için polis öğrencisi alımları gerçekleştirmekte olup alım ilanları POMEM, PMYO, PAEM tarafından gerçekleştirilmektedir. Bilindiği üzere en son alımar 21. dönem POMEM kapsamında yapılmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 21. dönem POMEM polis alımı sonuçları ne zaman açıklanacak derken sonunda kamuoyuna Polis Akademisi Başkanlığı tarafınadn önemli bir açıklama geldi ve 21. dönem POMEM polis öğrencisi alımı başvurularının açıklandığı duyuruldu. Sorgulama ekranını sizlerle paylaşıyoruz.

SORGULAMA EKRANI NEDİR?

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 21. dönem POMEM polis alımı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki adaylar en az ön lisans mezunu kişilerin başvuru yapabildiği 21. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarına nasıl bakabilecek?

21. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların https://sonuc.pa.edu.tr/ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Adaylar buradan karşılarına gelen ekrandan 21. dönem POMEM polis öğrencisi alımı sonuçlarını e-devlete bağlanarak öğrenebilir.

Editör: TE Bilisim