Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde görev yapan bakanlık ve komisyon naklen atama sonuçları açıklandı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; atamalarda NAS sistemi ile isteğe bağlı olarak hizmet puanları esas alındı. Başvuru yapan personellerin tercih sıralamaları ve hizmet puanları esas alınarak 2047 personelin naklen atamaları yapıldı. Yer değiştiren personellerin listeleri cte resmi internet sitesinde yayımlandı.

NAKLEN ATAMA SONUÇLARI;

Cezaevleri denetimli serbestlik müdürlükleri norm ve atama sistemi üzerinden isteğe bağlı olarak toplanan başvurular 29 Haziran tarihi itibari ile sonuçlandırıldı. Ayrıca isteğe bağlı atamalarda aile birliğini sağlanması için farklı illerde görev yapan personellerin aynı ilde görev alabilecekleri şekilde yüksek puanı olan personelin bulunduğu ile ataması yapıldı.

Bakanlık personeli, komisyon personeli ile aile birliği nedeniyle naklen atananlar listesi yanı sıra bakanlık kota, komisyon kota sonuçları da ayrıca duyuruldu. Tüm hepsini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. 

Naklen atama sonuçları : https://goo.gl/G6dXpJ

Yukarıdaki linki tarayıcıdan açarak sonuçları öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim