ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ / PERSONEL MESLEĞİNE İLGİ ARTIYOR

Kamuda, özel sektörde ve bağlı iştiraklerde hizmetin, ürünün veya çalışmanın söz konusu olduğu, içerisinde can veya bir varlığın yer aldığı her noktada korunma ve tehlikeleri önleme ihtiyacı gündeme geliyor. İhtiyacın fazla olması ve ilginin de büyük olması nedeniyle son zamanlarda çok sayıda özel güvenlik görevlisi veya personel alım ilanları yayımlanıyor. Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen kişiler, sınavlara katılıp, gerekli şartları taşımaları, eğitim almaları ve başarılı olmaları durumunda silahlı ya da silahsız özel güvenlik görevlisi olarak görev alabiliyorlar. Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen kişilere Polis Akademisi Başkanlığı tarafından eğitimler uygulanıyor.

2019 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ÖGG) 81.TEMEL EĞİTİM VE 57. YENİLEME SINAVI NE ZAMAN?

Güvenlik görevlisi olarak görev yapmak isteyenler ya da yenileme yapacaklar için 2019 yılı 81. temel eğitim ve 57. yenileme sınavı tarihleri kesinlik kazandı. Çok sayıda kişi tarafından merakla beklenen bu tarihler sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılmaktadır. Özel güvenlik görevlisi olarak görev yapmak isteyen ya da yenileme yapacaklar için tarih 21 Nisan 2019 pazar günü olarak aktarılmıştır.

BİNLERCE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden ve özel kariyer platformları üzerinden binlerce kişilik özel güvenlik personeli alımları yapılmaktadır. ÖGG olarak görev yapmak isteyen kişiler belirtilen şartları taşımaları halinde bu ilanlara başvuru yaparak görev alabilirler. Binlerce kişilik alımın söz konusu olduğu bu ilanlarda Türkiye geneli kadrolar bulunmaktadır ve şuanda başvuruları alınmaktadır. Ayrıca  kamuya da okul çevrelerine ve diğer kurumlara özel güvenlik görevlisi alımları yapılacaktır. 2019 özel güvenlik sınavı sonrasında ilgili adaylar bu ilanlara da başvurularını kolaylıkla yapabilirler. 2019 özel güvenlik sınav tarihi öğrenen adaylar ve başarılı olan adaylar, ÖGG olmalarının ardından aşağıda yer alacak ilanlara göz atabilirler.

Editör: TE Bilisim