O Ses Türkiye yarışmasında ünlenerek seslendirdiği şarkılarla 2019 yılı şampiyonu olan Ferhat Üngür Diyarbakır'da gözaltına alındığı iddia edildi.

Basın kuruluşlarına yansıyan son dakika gelişmesine göre Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün terörle mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışma göre sosyal medya üzerinden terör propagandası yapıldığı iddiası ile şarkıcı Üngür Diyarbakır'da ki evinde göz altına alındı.

O Ses Türkiye yarışmasında finale yükselen ve finalde rakibini yenerek şampiyonluğu göğüsleyen şarkıcı Ferhat Üngür, yarışmada Murat Boz'un takımındaydı. Finalde rakibi Umut Kaç ile seslendirdiği amber misali şarkısıyla birinci oldu. Aslen Diyarbakırlı olan Üngür'ün sabah yapılan göz altı sonrası soruşturma kapsamında emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

FERHAT ÜNGÜR KİMDİR?

Adıyaman Üniversitesi Müzikoloji bölümünden mezun olan Üngür aslen Diyarbakırlı. Daha önce de bir yarıima programına katılan Üngür’ün bazı mekanlarda sahne aldığı belirtildi.

Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. İşin olsa sosyal medya hesapları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim