Her yıl merak edilen konuların başında yer alan, gerek tatil imkanları gerekse oruçların ne zaman başlayacağının bilinmesi noktasında sıklıkla sorulan 2019 ramazan bayramı ne zaman, ramazan bayramı tatili kaç gün olacak sorularına haberimizde yanıt vermeye çalışacağız. Milyonlarca müslümanı ilgilendiren ve sayılı günler sonra hayatımıza yeniden girecek olan 11 ayın sultanı Ramazan, müslümanlara oruç vazifesini yeniden yerine getirme fırsatı sunacak. Müslümanlar için son derece önemli olan ve oruçlarımızla, davranışlarımızla örnek olmaya çalıştığımız bu ibadet dönemimizde, adeta bir de ödüllendirme süreci olarak ifade edebileceğimiz Ramazan Bayramımız bulunuyor. Bu bayramda hepimiz tatil planları yapıyor, sevdiklerimize gitmek için tarihleri araştırıyoruz.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Ramazan geliyor, oruçlar ne zaman başlayacak? 2019 Ramazan bayramı kaç gün

11 ayın sultanı Ramazan için sayılı günler kaldı. Her yıl 10 gün geriye sayan mübarek Ramazan, bu yıl 6 Mayıs tarihi itibariyle hayatımıza girecek ve oruçlar tutulacak. Ramazan 3 Haziran günü itibariyle de bitmiş olacak ve bugünden sonra da Ramazan Bayramını kutlayacağız. Bu bağlamda Ramazan Bayramı' nın 4-5-6 Haziran 2019 tarihleri arasında kutlanacağını vurgulayarak, merakla beklenen Ramazan bayramı kaç gün sorusuna yanıt verelim.

Hafta içine denk gelen tatiller birleştiriliyordu - ramazan bayramı tatili kaç gün olacak?

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bu bayram tarihi 4-5-6 Haziran 2019 olarak takvimlerde işaretlendi. Henüz tatilin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı yönünde bir ibare bulunmuyor. Daha önceki bayramlarda, bayram tatillerinin diğer günlerle birleştirilerek 9 güne tamamlandığına denk gelmiştik. Bu bayram tatilinde de çok sayıda vatandaş ramazan bayramı tatili kaç gün soruları sorarak, aslında tatilin uzatılma durumunu sormaya çalışmaktadır. Henüz konuyla alakalı net bir bilgi olmamakla beraber, genel kanı tatilin uzatılacağı yönündedir. Bir gelişme yaşandığında sizlere aktarmaya çalışıyor, bilgilendirme sağlıyor olacağız.

İOS UYGULAMAMIZ> TIKLAYINIZ

ANDROİD UYGULAMAMIZ > TIKLAYINIZ

2019 EN GÜZEL UZUN VE KISA RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Editör: TE Bilisim