Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuruya göre Corona virüsü salgını sebebi ile 20 yaşın altında olan kişilerin sokağa çıkmaları yasaklandı. İkinci bir emre kadar 20 yaşında altındaki kişiler sokağa çıkamayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERrdoğan az önce katıldığı canlı yayın programında corona virüsüne karşı alınan yni önlemleri duyurdu. Bu önlemlerde bir çok maddeler sıralanırken en önemli bilgilerden birisi 20 yaşın altındaki gençlere gelen sokağa çıkma yasağı oldu.

İkinci Emre Kadar Yasaklandı

65 yaş ve üzeri vatandaşlar şu anda sokağa çıkamamakta olup gerekli durumlarda sokağa çıkmak için 112 telefon numarasını arayarak sokağa çıkış için izin almaktadır. Şimdi aynı durum 20 yaşının altındaki gençler için de getirildi. Öyleki 20 yaşın altında olan gençler ikinci bir emre kadar sokağa çıkamayacak olup bu kişilerinde sokağa çıkmak için izin almaları gerekmektedir. Yine 21 ile 64 yaş aralığında bulunan ve kronik rahatsızlığı olan kişilerinde sokağa çıkmaları yasaklanmış olup yasağa uymayanlara ceza verilecektir.

AYRINTILAR GELİYOR...

Editör: TE Bilisim