2 Şubat tarihli reyting sonuçları belli oldu mu? Hafta sonunu tv ekranlarında geçiren televizyon severlerin en çok merak ettiği konuların başında gelen reyting sonuçlarını belli olur olmaz açıklayacağız. 02/02/2019 tarihli reyting sonuçlarında merak edilen konuların başında Acun Ilıcalının ilk kez Survivor 2019 programında Yunanistan - Türkiye programı başladı ve Acun ılıcalının programlarının reyting sıralamasında zirvede yer aldığı düşünülürse birinci olup olmadığı da merakla sorulmakta.

2 ŞUBAT 2019 REYTİNG SONUCUNDA SURVİVOR FARKI;

İlk sırada Türkiye Yunanistan birinci bölümü TV8 ekranlarında yer alan SUrvivor programı oldu. Fox ana hber bülteni ikinci sırada erkenci kuşlar ise ücüncü sırada önceki hafta ilk sırada yer alan ikizler memo-can bu hafta dördüncü sırada bulunuyor.

1    SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN    TV8
2    GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU    FOX
3    ERKENCI KUS    STAR
4    IKIZLER MEMO-CAN    KANAL D
5    RECEP IVEDIK 4 (T.S)    TV8

Diğer haftalardaki reyting sıralamasını aktarmak gerekirse;

ÖNCEKİ HAFTA REYTİNG SONUCU;

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen programlarda ilk sırada İkizler Memo-Can kanal D ekranlarında dizisi birinci oldu. İkinci sırada ise Gülbin Tosun ile Fox ana haber bülteni ikinci sırada yer aldı. O ses Türkiye'nin geçtiğimiz hafta final yapması ile cumartesi ekranlarının ek çok izlenen üçüncü programı oldu. AB oranlarında ise Tv8 O ses Türkiye ilk sırada Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Bülteni ise ikinci sırada oldu. 2 Şubat tarihli reyting sıralamasında birinci kim olacak aktarmaya devam edeceğiz.

Reyting sıralamaları Ab, Total olarak açıklanıyor. TİAK daha önce aldığı karar doğrultusunda reyting sıralamasını oranlarıyla açıklanamıyor. işin olsa sitesinde birinci kim olduğunu aktaracağız. Diğer gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim