Terör olaylarının yaşandığı Şırnak'ta 2 çocuğun geçen gün buldukları cisimle oynamasından sonra yaşanan patlama sonucunda 4 yaşındaki Harun Çağlı ve 6 yaşındaki Ayşenur Geçit hayatını kaybetti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde önceki akşam buldukları bir cismin patlaması sonucu yaralanan iki çocuk hayatlarını kaybetti.
Cizre Cudi Mahallesi'nde bir cismin patlaması sonucu yaralanan Harun Çağlı (4) ve Ayşenur Geçit (6) Batman'daki özel bir hastaneye kaldırılmak istendi. Minik Harun yolda, Ayşenur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Batman'daki özel hastanede hayatını kaybetti. Küçük çocuklardan Ayşenur'un cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna, Harun'un cenazesi ise Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocukların yapılacak otopsinin ardından Cizre'ye götürülerek defnedileceği belirtildi.
ACILI BABA MORGUN ÖNÜNDE BEKLEDİ
Batman Bölge Devlet Hastanesi morgu önünde çocuğunun cenazesini almak için bekleyen acılı baba Muhittin Geçit zor anlar yaşadı. Geçit, "Çocuklar evin önünde oynarken boş arazinin içinde bulunan bir kasa bulmuşlar.
Kasanın içinde de patlayıcı madde varmış. Çocuklar da oynamış ve ellerinde patlamış. Çocuklardan biri kızım, diğeri komşumun oğlu. İkisi de vefat etti" diye konuştu.