Gençlik ve Spor Bakanlığının plan bütçe komisyonları devam ederken Gençlik ve Spor Bakanı çok önemli bir müjdeli haber verdi ve 2 bin kişilik personel alımı yapılacağını müjdeledi. Buna göre Bakan tarafından yapılan resmi duyurunun ekran görüntüsünü hemen aşağı bölüme aktarıyoruz.

Yukarıda Bakan tarafından belirtilen paylaşım eklenmiş olup en kısa süre içerisinde Spor Bakanlığının 2 bin antrenör alımı yapılacağı öğrenilmiştir. Peki kimler başvuru yapabilir, antrenör alımı bölüm şartları nedir, hangi mezunlar başvurabilir? Antrenör olmak isteyen adayların 2 bin kişilik çıkacak olan ilana müracaat edebilmek içni hangi şartları sağlaması gerekmektedir.

Bölüm Şartları

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2 bin antrenör alımı ilanına müracaat edebilmek için Üniversitelerin beden eğitimi ve spor öğretimi veren yükseköğretim kurumlarından veya yurt dışındaki dengi okullardan mezun olmak şartı aranmaktadır.

Kısacası Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alımına başvuru yapabilmek için adayların beden eğitimi ya da spor eğitimi veren dallardan mezun olması gerekmektedir. Onun haricinde farklı dallarda okuyan ama lisansı olan, milli sporcu olan adaylar başvuru yapamaz. Müracaat etmek için mezun olunması gereken bölüm beden eğitimi ya da spor eğitimi veren üniversitelerin ilgili bölümleridir.

Editör: TE Bilisim