İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün en seçkin timleri arasında yer almakta olan Polis Özel Harekat PÖH personelleri bilindiği üzere Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde hendek operasyonlarında büyük başarılar sergilemiş ve kamuoyunda kendisine geniş yer bulmuştu.

Afrin operasyonu Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından devam etmekte olup harita giderek daralıyor. Buna göre Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri Afrin'in şehir merkezine ulaşmasına oldukça az kaldı ve gelen görüntülere göre YPG, PYD, PKK'nın bölgede çok sayıda hendek kazdığı öğrenildi. Şehir operasyonunda başarılı olunması için Polis Özel Harekat PÖH personellerine talimat verildi.

HAZIR OLUN 50 TİM GÖNDERİLECEK!

Türkiye'nin dört bir yanından özellikle Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yapılan hendek operasyonlarında başarılı bulunan Polis Özel Harekat PÖH personellerine gerekli talimatlar verildi. Gönderilen yazılıya göre 1100 Polis Özel Harekat PÖH personelinin Afrin'e gönderileceği belirtildi.

Buna göre Polis Özel Harekat PÖH personellerinin Afrin'i dört bir yandan 50 farklı tim olarak kuşatması beklenmekte olup 50 Polis Özel Harekat PÖH personeli Afrin'e girdiği gibi yine bu personeller ile bölgeye yeni 25 zırhlı aracında sevk edileceği öğrenildi. Afrin operasyonu için emrin geldiği anda Polis Özel Harekat PÖH personellerinin şehre girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim