11 Mayıs Berber ve AVM’lerin çalışma Saatleri! Sabah Kaçta Açılacak!

Normalleşme takvimi doğrultusunda Mayıs ayında açılması planlanan işyerlerinden bir tanesi Berberler ve kuaförler olarak açıklandı. berberler çalışma saatleri İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 11 Mayıs berberlerin açılma saati 08:00 olarak açıklandı. Berberler Odası Başkanı tarafından açıklanan tedbirler ve İçişleri bakanlığı tarafından açıklanan genelgeye göre saç ve sakal tıraşı olmak isteyen vatandaşların randevu almaları gerekli olacak.

KUFÖR VE BERBERLER AÇILIYOR!

Koronavirüs tedbirlerinden bir tanesi olarak tek kullanımlık havlular kullanılacak. Fırça tarak ve diğer malzemelerin müşterinin traş olmadan önce ve olduktan sonra dezenfektan olmaları sağlanacak. Müşteriler isterlerse kendi tarak fırçası ve malzemeleri de götürebilirler. Berberden randavü nasıl alınacak. Her berberin kendi randevu sistemini kendisi kurabilecek. İletişim numaralarından hangi çalışma saatlerinde müsait olduğunu öğrenebilirsiniz. Belediyelerin iş birliği ile tüm ülke genelindeki berber ve kuaför salonları dezenfektan işlemleri tamamlandı ve haftanın ilk gününe hazır oldu. Müşteriler tıraşlarını maske ile yapabilecekler.

356 ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILACAK!

11 Mayıs AVM’lerin çalışma saatleri belli oldu. 356 avm haftanın ilk gününde açılacak. Müşteriler açık olan mağazalardan alışveriş yapabilecekler. AVM’den en fazla  3 saat süre ile vakit geçirebilecekler. avmlerin çalışma saatleri Pazartesi günü itibari ile bir çok alışveriş merkezi 10:00’da açılacak. 11:00’de açılacağını duyurulan alışveriş merkezleri de bulunuyor. Akşam kapanma saati 22:00’de bazılarının ise 21:00’de olarak açıklandı. Alışveriş merkezleri yatırımcıları derneği başkanı Hüseyin Altaş açıklamalarında 1 haziranda tarihine kadar bir çok avm açılışını yapacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim