Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Türkiye genelindeki bir çok ilde hava durumu yarıları geldi.

10 Şubat 2020 tarihinde okullar tatil mi? Belli oldu. 25 il genelinde ve bazı ilçelerde okullar yarın olmayacak. Buna göre hangi okullarda okullar tatil sırasıyla işin olsa okuyucularına aktarıyoruz.

Kar yağışı ülke genelinde bir çok ili etkisi altına aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Şubat pazartesi ilk iş gününde bazı uyarıları sıraladı. Buna göre olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretim bazı yerlerde ara verilecek. Bu iller hangileri olacak? 

10 ŞUBAT OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER;

Bursa, Van, kayseri,  Bolu, Hakkari,   Samsun,  Nevşehir, Aksaray, Erzurum,  Kars, Siirt, Giresun, Şırnak, Kastamonu, Bartın, Gümüşhane, Trabzon, Karabük, Zonguldak, Ordu, Bitlis, Rize, Sivas, Rize,  Artvin, Düzce, Kayseri, illerinde okullar tatil edildi.

10 ŞUBAT ANKARA HAVA DURUMU;

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son hava durumu tahminlerine göre yurdun büyük bir bölümünde kar etkisini gösteriyor. Hava sıcaklıkları da - derecelere inecek. geçtiğimiz gün Başkent Ankara ilinde yılın en soğuk günü yaşandı. Buna göre yeni hafta da gece -10 derece sıcaklık görülecek. Hava kar yağışında görülmektedir. Gündüz sıcaklıkları ise 12:00-15:00 aralığında 2 derece gözükmektedir.

İSTANBUL HAVA DURUMU;

İstanbul ilinde yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Meteorolojide açıklanan hava durumu tahminlerine göre gece en düşük sıcaklık -4 derece olacak. Gündüz sıcaklıkları ise 8 derece en yüksek görülecek. En düşük ise 3 derece olarak gözükmektedir. 5 günlük tahminlere göre pazartesi güneşli ve bulutlu, salı yağmurlu, çarşamba perşembe ve cuma günü ise yağmurlu bir hava olacak. Sıcaklıklar en yüksek çarşamba günü olacak. 

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA DURUMU HARİTALI;