Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin Polis Özel Harekat alımı başvuruları devam ediyor. Bilindiği gibi askerlik ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmayan PÖH alımında beklenenden daha fazla kişi başvuru yaptı. Başvurular halen devam etmekteyken onay ücreti olan 75 lirayı yatırmayan adayların Polis Özel Harekat alımı olamayacak. Başvuruların Ekim ayında yapılması beklenirken teknik sıkıntılar nedeni ile 2 Kasım 2016 tarihine başvurular ertelendi. 2 Kasım 2016'da başlayıp 14 Kasım 2016'da sona erecek olan başvurular için son gün bugün. Adaylar bugün mesai saatleri içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

Saat: 17.00'dan Sonra Başvuru Yapılmayacak

Polis Meslek Eğitim Merkezi 19. dönem Polis Özel Harekat alımı başvuruları 2 Kasım 2016 tarihinden beri devam ediyor. Bilindiği gibi 10 bin PÖH alımı yapılacak ve adaylar 14 Kasım 2016 saat: 17.00'a kadar başvuru yapabilecek. Mesai saatinin bitmesi ile adaylar başvuru yapamayacak.

Başvuruları kabule dilenler yazlı, sözlü sınavlar, mülakat, fiziki yeterlilik ve sağlık taramalarının tamamından başarılı olarak ayrılması gerekiyor. KPSS ve askerlik şartının kaldırılması ile neredeyse başvuru yapan aday sayısının iki katına kadar daha fazlaya ulaştığı tahmin ediliyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki kullanabilecek olup 14 Kasım 2016 saat: 17.00'dan sonra adaylar PÖH alımı için başvuru yapamayacak.

https://basvuru.pa.edu.tr
Editör: TE Bilisim