Emniyet Genel Müdürlüğünün polis alımı ihtiyacının karşılanması için polis alımı ilanının yayımlanması beklenmekteydi. Ancak konu hakkında Emniyet Genel Müdürlüğünden ve İçişleri Bakanlığından her hangi bir duyuru yayımlanmadığı için alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyordu.

Dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karaman Meslek Yüksekokulu polis öğrencileri mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet törenin de polis adaylarına konuşma yapan Süleyman Soylu gündem başlıklarını değerlendirirken yine polis alım ilanı yayımlanmasını bekleyen adaylar için de müjdeli bir duyuru yaptı.

10 BİN POLİS ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı duyurusunda polis alımı bekleyen adaylara müjdeli bir duyuru yaparak 10 bin polis alımı ilanı hazırlıklarına başlandığını duyurdu. Peki alımlar ne zaman yapılacak ve detaylar nedir?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Karaman Meslek Yüksekokulunda polis öğrencilerine yaptığı duyurusunda 10 bin Polis Özel Harekat alımı süreçlerinin sürdüğünü ve mülakatların devam ettiğini bildirerek 10 bin polis alımı ilanının hazırlıklarına da başlandığını duyurdu.

Peki alımlar ne zaman yapılacak? Bakan 10 bin polis alımı yapılacağını müjdeledi ancak alımların ne zaman yapılacağını duyurmadı. Polis Özel Harekat alımı mülakatlarının sona ermesi ile yeni 10 bin polis alımı için alım ilanı yayımlanabilir.