Ülkemizde TEB sigorta şirketini satın alarak sigorta alanında hizmetlerine başlayan Zurich Sigorta şu anda yurt geneli 1 milyondan fazla müşteriye ev sahipliği yapmaktadır. Şu anda 800 banka şubesi ve 300 acente ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Zurich Sigorta yatırımlarını artırmakta ve yeni iş ilanları yayımlayarak personel alımlarına da hız kesmeden devam etmektedir. Bir çok alanda ödülleri olan, 170'den fazla ülkede faaliyet gösteren 50 binden fazla çalışana istihdam olanağı veren dev sigorta şirketi Zurich Sigorta yeni personel alımları için 17 iş ilanı yayımladı. Sizler için yayımlanan iş ilanlarını derledik. Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Alım Yapılacak İş İlanları

Zurich Sigorta tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Global İşler ve Reasürans Uzman Yardımcısı, Acente Satış Uzmanı, Banka satış Uzmanı, Lojistik ve Tedarik Yönetimi Uzmanı, Muhasebe Uzmanı Yardımcısı, Muhasebe Müdür Yardımcısı, Oto Sigortaları Uzmanı poisyonları başta olmak üzere 17 iş ilanı için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Adaylar Zurich sigorta bünyesinde istihdam etmek için hangi adımları takip etmelidir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Zurich Sigorta bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi, ilgili link üzerinden alım yapılan 17 iş ilanını ve şehirleri görüntülemesi adayların nitelikleri hangisine uyuyorsa başvurularını yine aynı sayfa aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3mZFdft