Ülkemizin önde gelen şirketlerinden birisi olan Zülfikar Holding 1942 yılında kurularak faaliyetlerine kimyevi maddeler ticaretiyle başladı. Şu anda sadece kimyevi maddeler ticareti değil farklı bir çok sektördeki yatırımları ile vatandaşların aklına kazınan önemli bir holding haline geldi. Aralıklarla personel ilanları yayımlamakta olan şirketten 8 yeni iş ilanı için personel alımı duyurusu geldi. Akaryakıt dağıtım, enerji, kimya ve finans sektörlerinde hizmet vermekte olan iştirak şirketleri ile cirosunu 10 milyar liraya çıkaran Zülfikar Holding büyüme oranlarını geliştirmeye devam ediyor. Zülfikar Holding her geçen gün yeni alanlarda faaliyet göstermekte olup bu büyük firma çatısına girmek isteyenlere istihdam olanakları vermektedir. Peki iş ilanları hangi pozisyonlar için yayımlandı?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Zülfikar Holding tarafından 8 iş ilanı yayımlandı. Peki bu iş ilanları hangi pozisyonlar için yayımlandı? Buna göre SAP Lojistik Kıdemli Uzmanı, Satış Yöneticisi (2 İş İlanı), Lpg Lojistik Uzman Yardımcısıİstanbul(Asya), Madeni Yağlar Saha Müdür, Departman Asistanı, Saha Müdürü, Bursa İli Saha Müdürü pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Adaylar bu iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Zülfikar Holding yukarıda yer alan iş ilanları için personel alımı yapacak olup müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar pozisyonlarda aranmakta olan nitelikler hakkında da bilgi sahibi olabilir.

Başvuru: https://bit.ly/37BFZt8