Ülkemizin en önemli kargo şirketlerinden bir tanesi olan pek çok alanda ödülleri ile gündeme gelerek Türkiye'nin her noktasına en hızlı kargo taşımacılığı yapmaya çalışmakta olan ve her geçen gün devleşen kadrosu ile gücüne güç katan Yurtiçi Kargo özellikle pandemi sürecinde ek acenteler açtı, yeni personeller aldı, kargo araç sayısını ciddi anlamda geliştirerek büyüme oranına büyük bir ivme kazandırdı. Aralıklarla güncel iş ilanları üzerinden personel alımı gerçekleştirmekte olan Yurtiçi Kargo yeni ilanlar yayımladı ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için yayımlanmış olan ilanları derledik. Hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak, şartlar ve detaylar nelerdir?

Pozisyonlar Nelerdir?

Yurtiçi Kargo çok sayıda personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Kargo Dağıtım Elemanı, Yurtiçi Kargo Kuryecisi, Dağıtım Elemanı, Kargo Operatörü, Kargo Takip / Dağıtım Elemanı, Şoför, Depo Elemanı, Kurye, Sürücü, Silahlı Güvenlik Görevlisi, pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki Yurtiçi Kargo personel alımlarında hangi şartlar aranıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Şartlar ve Başvuru Bilgileri

Yurtiçi Kargo pozisyonlara göre değişen şartlar arıyor ancak genel olarak En az ilköğretim mezunu, Ekip çalışmasında başarılı, İletişim Yeteneği güçlü, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, 45 yaşını aşmamış şartlarını aramakta olup ilgili şartlara uyum sağlayan adayların aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını uygun olduğu pozisyon için internet üzerinden yapması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/382QGpK