Ülkemizin önde gelen perakende satış mağazalar zincirlerinden birisi olarak bilinmekte olan ve 1995 yılında açılan Ankara ili Etimesgut ilçesinde ki büyüme oranlarını artırmasından sonra pek çok bölgeye dağılan Yunus Marketler Zinciri şu anda 50'den fazla şubesi ve binlerce personeli ile büyüme oranlarını artırmaya öze göstermekte ve dev kadrosuna yeni yüzler katmaktadır. Sizler için güncel iş ilanlarını bir araya getirirken Yunus Marketler Zincirinin internetten CV ile personel alımı başvurularını kabul ettiğini ve nasıl başvuru yapılabildiğini duyuruyoruz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yunus Marketler Zincirine CV bırakmak için öncelikle https://bit.ly/2ISOIxN sitesine giriş yapınız. Doğrudan CV bırakma ekranı ile karşılaşacaksınız. Karşınızda uzun bir form bulunmakta olup bu formu kendi bilgilerinize göre doldurmanızz gerekmekte ve Yunus Marketin yıldızlı şekilde belirttiği zorunlu alanları kesinlikle doldurmanız şarttır. Diğer alanları doldurmak size avantaj sağlar ancak formu göndermenizde bir sakınca olmaz. Zorunlu alanları kendi bilgilerinize göre doldurup gönderdikten sonra Yunus Marketten haber beklemeniz gerekmektedir.

Aranan Şartlar Nelerdir?

Yunus Market pozisyonlara göre özel şartlar arıyor ancak bu şartların haricinde sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, takım çalışmasına ayak uydurabilir olmak, insan ilişkileri iyi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Bu şartlara uyum sağlamanız halinde kasiyer, şoför, mağaza personeli, manav, kasap, gıda, kozmetik reyonu vb. gibi alanlar için size hangisi uygun gelirse müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2ISOIxN