Ülkemizin önemli kuruluşlarından olan Sabancı Holding'in iştirakı olduğu şirketlerin sadece bir tanesi olarak bilinen Yünsa 1973 yılından beri mutlu müşterilerine hizmet vermekte olup şu ana kadar 20 farklı ülke de faaliyetlerine aktif bir şekilde devam etmeyi başarmış olup kadrosunu yeni personeller ile güçlendirerek rekorlarını tazelemeyecektir. Yünsa tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarında takım arkadaşları aranmakta olup uygun adaylar iş başı yapmaktadır. Peki Yünsa iş ilanlarında hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Yünsa tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Arge Mühendisi, Satış ve Pazarlama Direktörü, Üretim Mühendisi, Top Management Assistant, Finansman ve Tahsilat Uzmanı, Garment Teknoloğu, Şirket Avukatı, Bilgi Teknolojileri Uzmanı, Kurumsal İletişim Uzmanı pozisyonları için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar bu pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir ve şartlar nelerdir?

Şartlar ve Başvurular?

Yünsa tarafından yayımlanan ilanlarda pozisyona özel şartlar sunulmuş olup bu şartlara ilan sayfalarından bakabilirsiniz genel şartlara bakıldığında ise pozisyonda istenen bölümden mezun olmuş olmak, dinamik olmak, esnek çalışmaya uygun olmak, tercihen deneyimli olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak gibi şartlar aranmakta olup bu şartlara uyum sağlayan adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3nVpPS1

Editör: TE Bilisim