Sabancı Holdingin sahibi olduğu şirketlerden sadece birisi olarak bilinmekte olan Yünsa 1973 yılında kurulmuş ve şu anda ise yıllık yıllık 4.500 ton kamgarn iplik kapasitesinin yanında, 14.500 km kumaş dokuma kapasitesine sahiptir. Türkiye'nin sektöründe en önemli şirketlerinden birisi olarak bilinmek olan Yünsa istihdam alanında da öncülüklerini gerçekeltirmekte olup yayımlamış olduğu iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre Yünsa kariyerine burada devam etmek isteyen adaylar için iş ilanları yayımladı. Sizler için 12 iş ilanını derledik. Yünsa hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

Açık İş İlanları Nedir?

Yünsa firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Tasarım ve Koleksiyon Müdürü, Hazır Giyim Müdürü, Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı (Donanım), Satış Uzmanı(Rusça Bilen), Satış Uzmanı İç Piyasalar, Satış Uzmanı Diğer Diller, Satış Uzmanı(Rusça Bilen), Arge Mühendisi, Satış ve Pazarlama Direktörü ve Top Management Assistant pozisyonları için personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar Yünsa iş ilanlarına nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yünsa firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına başvuru yapabilmek için adayların öncelikle aşağıda yer alan linki tarayıcılarına yapıştırması, git demesi, tüm pozisyonları görüntülemesi ardından ise kendisine uygun olan ve nitelikelrinin uyum sağladığı pozisyonlar için yine aynı sayfadan başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Kariyer Sayfası: https://bit.ly/33w7B12

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim