Ülkemizin en saygın holdingleri arasında yer alan ve Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) bölgelerinde gıda alanında zirve bir marka oluşturan Yıldız Holding 130'dan fazla ülklede faaliyetlerini sürdürmekte ve bünyesinde 300'den fazla şirkete sahiptir. Türkiye'nin en lider markaları arasında yer alan ve ülkemizin en bilinir şirketlerinin sahibi olan Yıldız Yolding özellikle son 10 yılda yaptığı yatırımlar ve anlaşmalar neticesinde büyüme oranlarını artırmakta dev kadrosunu da güncel iş ilanları ile büyütmektedir. Yıldız Holding tarafından yeni yayımlanan güncel iş ilanlarını sizler için derledik. Peki Yıldız Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Yıldız Holding tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Kalite Formeni, Araştırma ve Geliştirme Yetkili, Bilgi Teknolojileri Yetkilisi, Üretim İşçisi, Proje Yöneticisi (Tedarik Zinciri), Ambalaj Geliştirme Yöneticisi, Montaj Üretim Elemanı, Mekanik Bakım Teknisyeni, Satış Personeli, Kalite Güvence Vardiya Yetkilisi, Elektrik Bakım Teknisyeni vb. gibi kadrolar başta olmak üzere 90 farklı pozisyon için personel alımı yapılmaktadır. Peki Yıldız Holding bünyesinde çalışmak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yıldız Holding 90 farklı pozisyon için yüzlerce personel, eleman, takım arkadaşı alımı yapacak olup müracaat etmek isteyenlerin sayfanın altında yer alan kariyer sayfasını takip etmesi ve bu alandan pozisyonlara bakarak niteliklerinin uyum sağladığı pozisyonlara yine internet üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Resmi Kariyer Sayfası: https://bit.ly/3lh6rNN

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim