Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer almakta olan Yemek Sepete Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri, mağazaları ile halka hizmet etmeye devam etmekte olup son zamanlarda çıkarttığı Bana Bi ile yatırım oranlarını yüksek meblağ'da artırdı. İstihdam alanında yeni bir soluk getiren Yemek Sepeti yüzlerce personel alımı yapıyor. Yemek Sepeti personel alımında hangi pozisyonlar için alım yapılacak, açık iş ilanları nedir? İşte sizler için İşin Olsa ekibi olarak açık iş ilanlarını ve pozisyonlarını derledik.

Yemek Sepeti İş İlanları

Yemek Sepeti tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında moto kurye, kiralama uzmanı, filo uzmanı, depo sorumlusu, Finansal Raporlama Uzmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Yarı Zamanlı Müşteri Temsilcisi, Mağaza Müdürü ve Müdür Yardımcısı, Partner uzmanı başta olmak üzere 97 iş ilanı yayımlanmıştır. 97 ilan için yüzlerce personel alımı yapılacak olup adaylar Yemek Sepeti ya da Yemek Sepeti firması olan Bana Bi bünyesinde istihdam ettirilecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yemek Sepeti bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan başvuru linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması, git demesi ve pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Adaylar yine aynı sayfa üzerinden şartlara bakarak eğer uygunsa başvurularını tamamlayabilr.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2HSdZI9

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim