Ülkemizin alanında lider firmaları arasında yer alan Yataş 1976 yılında Anadoluda kurulan ilk fabrikası ile hizmetlerine başladı. Kesintisiz olarak 44 yıldır hizmet veren ve 5 fabrikası binlerce personel ile müşteri memnuniyetine önem vermekte olan Yataş dev kadrosuna yeni eleman alımları yaparak hedeflerine adım adım ulaşmaktadır. Açık pozisyonlarını internet üzerinden duyuran ve yine internet üzerinden personel alımlarını kabul etmekte olan Yataş güncel iş ilanlarını yayımladı. Sizler için Yataş güncel iş ilanlarını derledik. Hangi pozisyonlara alımlar yapılacak, nasıl başvuru yapılır?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Ülkemizin en lider şirketlerinden birisi olan Yataş tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında Yalın Üretim Şefi, Ticari Satınalma Uzmanı - Kayseri, İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bakım Onarım Teknisyeni, Yatak Fabrikası / Arge Yöneticisi, Ev Tekstili Araştırma Geliştirme / Arge Mühendisi, Satına Alma Uzmanı, Ticari Kalite Kontrol Mühendisi, Planlama Uzmanı, Kurulum Operasyon Uzmanı, Çözüm Merkezi Uzman Yardımcısı, Mağaza Proje Uygulama Uzmanı başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yataş personel alımını hangi pozisyonlara yönelik yapıldığı, aranan şartların ne olduğunu öğrenmek için aşağıdaki linki takip ederek müracaatlarınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Adayların başvurularını yapmadan önce pozisyonları görmesi ve aranan nitelikleri incelemesi gerekmektedir.

Kariyer Sayfası: https://bit.ly/2TYADkK

DİĞER GÜNCEL İŞ İLANLARI