Yapı ve Kredi Bankası Müşteri Yetkilisi Alımı

Yapı ve Kredi Bankası  Personel Eleman alımı gerçekleştiriyor. Yapı ve Kredi Bankası  bünyesinin personel eleman ihtiyacını gidermek üzere belirli şubelerine, Çağrı Merkezi Müşteri temsilcisi alımı gerçekleştiriyor. Sizde Yapı ve Kredi Bankası ailesine katılarak kariyerinizi Çağrı merkezinde geliştirebilirsiniz. Sizde Yapı ve Kredi Bankası  bünyesine dahil olmak için alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İş Tanımı

*Telefon bankacılığının gerektirdiği tüm hizmetleri sunarak, müşteriyi doğru bilgilendirmek, *Müşteri şikayetlerini çözümlendirmek, *Bankanın uygun ürünlerinin satışını, tanıtımını gerçekleştirmek.

Aranan Nitelikler

Türkiye'nin en iyi çağrı merkezinde görev yapacak; *Üniversitelerin önlisans/lisans mezunu, son sınıf öğrencisi. *28 yaşından gün almamış, *Diksiyonu düzgün, *Telefonda iletişim yeteneği güçlü, *Çok iyi sözel ifade becerilerine ve ikna yeteneğine sahip, *Sosyal yönü güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, *Satışa yatkın, telefonla satış yapabilecek, *Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl süre ile tecilli durumda olan.

Ek Bilgiler

Organizasyondaki Yeri: Eleman Çalışma Şekli: Tam zamanlı Deneyim: 2 yıldan az Çalışma Yeri: İstanbul Avrupa Yakası - Türkiye İstanbul Anadolu Yakası - Türkiye İstanbul - Gebze - Türkiye Yayınlanma Tarihi: 26. 02. 2015 Sektörler: BANKA-FİNANS Eğitim Durumu: Meslek Yüksekokulu Mezunu, Lisans Öğr., Lisans Mezunu

Yapı ve Kredi Bankası Çağrı Merkezi Müşteri temsilcisi alımı ilanını daha ayrıntılı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim