Ülkemizin en önemli kozmetik şirketleri arasında yer almakta olan Watsons sadece Türkiye'de değil tüm dünya genelinde faaliyetlerine devam etmekte uygun noktalara mağaza açılışlarını yapmakta ve istihdam alanında çok sayıda personele fırsat vermektedir. Her sene büyüme oranını artırma gayretinde olan, müşteri memnuniyetine önem veren Watsons yeni personel alımlarını yapmakta ve personel alımı başvurularını resmi internet sitesi üzerinde yer alan insan kaynaklarından kabul etmektedir. Peki Watsons bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor, hangi pozisyonlara başvurular yapabilir?

Pozisyonlar ve Şartlar

Watsons şirketi pozisyon olarak duyurmakta yerine bölüm bölüm duyuru yapmış olup resmi internet sitesi üzerinden dağıtım merkezi, genel müdürlük ya da mağaza için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Üç merkezden hangisine başvurmak isterseniz ilgili yere müracaatlarınızı tamamlayabilirsiniz. Başvurularda kılık kıyafetine önem verir olmak, diksiyonu düzgün olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, takım çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar aranmakta olup bu şartlara uygun adaylar müracaatlarını yapabilir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır,?

Watsons bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarına yapıştırması ve müracaatlarını ilgili sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların başvuru sırasında internet sitesi üzerinden doldurduğu formdaki bilgileri kendisine göre doğru şekilde vermesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://www.watsons.com.tr/ik

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim