Ülkemizin servis sağlayıcı firmaları arasında yer alan en kaliteli firmalardan bir anesi olarak her gün yatırımlarına devam eden ve müşteri memnuniyetine oldukça önem veren Vodafone 2019 Eylül verilerine göre 25 milyona yakın müşteriye hizmet vermekte ve bu oranını avantajlı kampanyalı paketler üzerinden geliştirmeye çalışırken alanında uzman, dinamik kişileri personel olarak kadroya almaya devam etmektedir. Vodafone personel alımları ülkemizde en rağbet gören pozisyonlar ve firmalardan bir tanesi olmak ile birlikte Vodafone tarafından yeni yayımlanmış güncel iş ilanlarını sizler için derledik ve hemen aşağı bölüme sunuyoruz.

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Vodafone tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında şirketin İngilizce kadrolarının Genel Başvuru Stajyeri Engelli, Planlama ve Optimizasyon Kıdemli Uzmanı, Sabit Hizmetler Faturalama ve Şarj İşlemi Uzmanı, Şarj İşlemleri Uzmanı, Büyük Veri Analitiği Mühendisi, BI Operations Kıdemli Uzmanı, Kurumsal BT Windows Sistemleri Kıdemli Uzmanı, Çözüm Tasarımcısı, Yazılım Mühendisi, Tam Yığın Geliştirici (Uzman), Çözüm Tasarımcısı (Uzman), Vergi İdaresi Personeli gibi pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adayların müracaat etmesi için hangi adımları takip etmesi gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarına kopyalayarak takip etmesi ve başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Buna göre kadrolar İngilizce olarak belirtildiği için adayların dil bilgisi konusunda başarılı olması gerektiği unutulmamalıdır.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3ms23LI

Editör: TE Bilisim