Ülkemizin en büyük operatör şirketleri arasında yer almakta olan Vodafone son yıllarda Türkiye'ye çok büyük yatırımlar yapmaya başladı. Bu yatırımlar ile beraber müşteri kapasitesini artırmakta olan şirket özellikle 2020 yılında 2 milyar TL gibi ciddi bir yatırım yapan şirket bu yatırımın karşılığında 14 milyar TL'ye yakın servis geliri elde etti. Gelirini ve büyüme oranlarını geliştirmekte olan şirketten bir müjdeli haber geldi. Vodafone 3 bin 500 kişiyi işe alacak. Yenilikçi ve çözümleri ile müşterilerin beğenisini kazanan sadece mobil hatlar ile değil evlere internette sağlamakta olan Vodafone 15 yıllık bir süreçte ülkemize 25 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdi. Bu yatırımları ile de anlaşmış olduğu şirketlere dolaylı yoldan istihdam ve hizmet sağlamakta olan Vodafone şu anda yıllık ortalama 2 şer milyar TL'lik yatırımlar ile büyümeye devam ediyor.

Vodafoneden İstihdam Atağı

Vodafone'nin şu anda bünyesidne 3 binden fazla personeli olduğu belirtilmektedir. Personel sayısına hız verilmekte olup Vodafone müşteri kitlesini artırarak özellikle çağrı merkezinde de yeni adımlar gerçekleştirmektedir. Buna göre şirketten yapılan açıklama da 3 yıllık süre zarfında 3 bin 500 kişilik personel istihdam edileceği belirtildi Mevcutta bulunan 3 binden fazla personeli ise Vodafone Red Akademi tarafından eğitim alacaktır. 

Vodafone İlanları Nereden Yayımlanacak?

Vodafone şirketinin 3 bin 500 kişilik iş ilanı müjdeli haber olarak duyuruldu. Buna göre şirketin şu anda iş ilanını nereden yayımlanacağı duyurulmadı. Genel olarak internetten İngilzce kadrolara iş ilanları yayımlayan Vodafone'nin iş ilanlarından anlık haberdar olmak için aşağıdan mobil uygulamamızı indirerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim