Ülkemizin en önemli telokomünikasyon şirketleri arasında yer almakta olan Vodafone müşteri memnuniyetini artırmak için Türkiye'nin dört bir yanında alt yapı çalışmalarını geliştirmekte, yatırımlarını artırmakta, hem cep telefonu hattı hemde eve internet alanında bir çok konuda öncülükler yapmaktadır. Büyüme oranlarını bünyesindeki dev kadro ile gerçekleştiren Vodafone yeni 33 iş ilanı yayımladı. İş ilanları İngilizce olarak yayımlanmış olup bizler ilanları Türkçeye çevirdik. Peki iş ilanları hangi pozisyonlar için yayımlandı?

Hangi Pozisyonlar İçin Yayımlandı

Vodafone tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Arabuluculuk Operasyonları Kıdemli Uzmanı, DevOps Mühendisi, IoT Çözüm Tasarımcısı, Veritabanı İşlemleri Uzmanı, Depolama Hizmetleri Uzmanı, Şarj İşlemleri Uzmanı, Kurumsal BT Windows Sistemleri Kıdemli Uzmanı, Büyük Veri Analitiği Mühendisi, Şarj İşlemleri Kıdemli Uzmanı, Hizmet Kabul ve Test Teknolojileri Uzmanı, Veritabanı İşlemleri Kıdemli Uzmanı, Tam Yığın Geliştirici vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Vodafone tarafından yayımlanan iş ilanları İngilize kadrolar için yayımlanmış olup adayların İngilizce bilmesi zorunlu olarak istenmiştir. Tüm pozisyonları görmek için hemen aşağıda yer alan linki takip edebilirsiniz. Bu link üzerinden tüm pozisyonlar görüntülenmekte, nitelikler duyurulmakta ve adaylar yine aynı sayfa üzerinden başvurularını tamamlamaktadır.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/37dC2eE

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim