Ülkemizin en önemli teknoloji firmaları arasında yer almakta olan Vatan Computer perakende satış konusunda yaygın mağazaları ile hizmetlerini sürdürmekte olup yatırımlarını gerçekleştirmekte, uygun bölgelere yeni mağaza açılışlarını gerçekleştirmekte ve büyüme oranlarını geliştirmektedir. Personel alımı konusunda da ülkemize yeni nefes getiren Vatan Computer personel alımı başvurularını e-mail başvuru ile kabul etmektedir. Peki Vatan Computer personel alımı başvuruları hangi pozisyonlar için yapılacak? Adaylar ilgili pozisyonlar için müracaatlarını nasıl yapacak?

Açık İş İlanları Nedir?

Vatan Computer firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında satış kasa personeli, müşteri hizmetleri personeli, satış temsilcisi personeli, mağaza açılış personeli, depo personeli, çağrı merkezi personeli, engelli personel, sevkiyat personeli, teknik servis personeli pozisyonları için Vatan Computer personel alımı yapacaktır. Peki adaylar ilgili firmanın iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

İş İlanlarına nasıl Başvuru Yapılır?

Vatan Computer firmasının personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan e-mail'e hazırladıkları öz geçmişi mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Vatan Computer kendisine göderilen CV ile başvuru personel alımlarını kayıt etmekte, havuz da biriktirmekte ve personel alımı başvurularını uygun pozisyonlar için gerçekleştirmektedir.

Başvuru Mail: [email protected]

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan