Global olarak dünya genelinde kargo sektöründe tanınan ve sektörünün başarılı firmalarından olan UPS Kargo bilindiği üzere ülkemizde de uzun yıllardır hizmet vermekte ve büyüme oranlarını artırdığı gibi her geçen gün devleşen kadrosuna da yeni yüzler katmaktadır. Buna göre pandemi sürecinde hijyen konusuna çok dikkat eden ve taşımacılık konusunda yeni hız rekorları kırmaya çalışan UPS kargo ihtiyaçları doğrultusunda personel alımları yapmayı da ihmal etmemektedir. İşin Olsa ekibi olarak UPS Kargo tarafıundan yayımlanan güncel iş ilanlarını derledik. Buna göre UPS Kargo 20'den fazla pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nelerdir?

UPS Kargo Türkiye için farklı pozisyonlara personel alımları yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Yayımlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında bölge Satış Müdürü, şoför uzun yol, şehir içi kurye, Tesis Bakım Onarım Teknisyeni, Cari Hesap Mutabakat Memuru, Kargo Operasyon Elemanı- Almanca, Kaporta Ustası, Muhasebe sorumlusu, Yurtiçi Römorklu Vasıta Şoförü, Forklift Operatörü, Saha Satış Sorumlusu, Mekanik - Elektrik Teknisyeni pozisyonları başta olmak üzere 20'den fazla pozisyona personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

UPS Kargo Türkiye bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek ilgili pozisyonları görüntülemesi, nitelikleri öğrenmesi ve niteliklerinin uyum sağladığı pozisyonlar için müracaat etmesi gerekmektedir. Bazı kadrolarda dil şartı arandığı için pozisyonlar İngilizce olarak yazılmıştır.

Kariyer Sayfası: https://bit.ly/2TXK4kc

Editör: TE Bilisim