Acun Medya'nın sahibi olduğu ve ülkemizde her gün yeni raiting rekorları kırmakta olan televizyon kanalı TV 8 büyük bir kitleye hitap etmeye devam ediyor. Kuruluşu 1999 yılına dayanan ve 2013 yılında Acun Medya tarafından satın alınan televizyon kanalı yaklaşık 8 yıldır en popüler TV kanalları arasında yer almakta olup bir çok kişiye de istihdam olanağı sağlamaktadır. TV 8 e-mail üzerinden personel alımı başvuruları kabul ediyor. Merkez stüdyolarının Sarıyer, İstanbul'da bulunan TV 8 şu anda hem Türkiye için hemde bir çok ülke için yeni yapımlar sunmakta olup bunların yayımlanmasını sağlamaktadır. Peki TV 8 personel alımı hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, adaylar nasıl başvuru yapbilir?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

TV8 açık pozisyonlar yerine adayların istediği kadro için müracaatlarını yapmasını talep etmekte olup uygun görülen adaylara dönüşler yapılıyor. Buna göre temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, metin yazarı, editör, hırvatça portekizce yunanca cv. gibi farklı dillerde tercüman, kameraman, ekip sorumlusu, stilist, şoför, reklam uzmanı, görüntü yönetmeni, fotoğrafçı, animatör, yazılımcı, bilgisayar mühendisi, eğitim uzmanı vb. gibi aklınıza gelebilecek olan tüm kadrolarda CV'nizi hazırlayarak TV 8'e gönderebilirsiniz. Nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TV 8 bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar mail'e ulaşabilir ve ilgili maddeleri okuyarak mail üzerinden başvurularını yapabilir.

Başvuru: https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari

Editör: TE Bilisim