Ülkemizin en popüler sunucuları arasında yer alan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 bilindiği üzere pek çok ülkede yayın yapmakta ve farklı ülkelerdeki programların yayın haklarını Acun Medya şirketi ile satın alarak prodüksiyonunu her geçen sene büyütmektedir. Dev kadrosunu personel alımları ile geliştirmekte olan TV8 tarafından yeni ilanlar yayımlanmaya devam ederken adaylar e-posta aracılığı ile de hazırlamış oldukları CV'yi insan kaynaklarına gönderebilir ve personel ihtiyacı olduğunda alınmasını sağlayabilir. Peki adaylar müracaatalrını nasıl yapabilir, nasıl başvuru yapılır, hangi pozisyonlar için alım yapılır?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

TV8 geniş bir kadroya sahip olmak ile birlikte kameraman, kameraman yardımcısı, senarist, içerik uzmanı, editör, grafiker, animatör, organizatör, sekreter, çağrı merkez personeli, insan kaynakları personeli, farklı dillerde tercüman, video editör gibi pozisyonlar için ihtiyaçlar olmakta olup yine adaylar temizlik görevlisi, çay servis personeli, güvenlik görevlisi vb. gibi pozisyonlar için de başvurularını yapabilir ve haber gelmesini bekleyebilir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TV8 insan kaynakları her hangi bir zaman kısıtlaması olmadan adayların CV başvurularını [email protected] mail adresi aracılığı ile almaktadır. Hazırlamış olduğunuz CV'leri hemen burada belirtilmiş olan mail adresinize gönderiniz. Size uygun pozisyon olduğundan TV8 insan kaynakları sizinle irtibata geçecektir.

Başvuru Sitesi: https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari