Ülkemizde son verilere göre 20 milyondan fazla trafiğe kayıtlı araç bulunmaktadır. Bu araçların ticari olanları senelik bireysel olanları ise iki senede bir Türkiye genelinde bulunan TüvTürk araç muayene istasyonlarında teknisyenler, personeller tarafından muayene edilmekte ve onay ya da red verilmektedir. İhtiyaç durumlarında TüvTürk araç muayene istasyonları kadrosunu güçlendirmekte olup yeni personel ilanlarını internetten adaylara duyurdu. Buna göre 8 farklı şehre personel alımı yapılıyor. Peki pozisyonlar ve şehirler nelerdir?

Pozisyonlar ve Şehirler

TüvTürk araç muayene istasyonlarının alım yapacağı pozisyonlar: Araç muayene istasyonlarında görevli teknisyen, müşteri kabul görevlisi, istasyon amiri yardımcısı pozisyonlarına alım yapılacaktır.

TüvTürk araç muayene istasyonlarının alım yapacağı şehirler: İstanbul, Uşak, Kütahya, Balıkesir, Giresun, Ordu, Kırklareli ve Antalya olup 8 farklı şehir için personel alımları gerçekleştirilecektir. Peki aranan şartlar ve başvurular nasıl yapılır?

Şartlar ve Başvurular

Adayların müracaat edebilmek için TüvTürk araç muayene istasyonları tarafından aranan özel şartlara sahip olması gerekiyor (örneğin teknisyen kadrosu için ilgili okullardan mezun olmak ya da istasyon amiri yardımcılığı için tecrübeli olmak vb. gibi) ancak genel olarak kılık kıyafetine önem verir olmak, sorumluluk sahibi olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, alanında eğitimli ve bilgili olmak şartları aranmakta olup müracaatlar için adayların aşağıdaki resmi başvuru linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3jVbeD7

Editör: TE Bilisim