Ülkemizin en önemli holdinglerinden birisi olarak bilinen hizmetlerine 1954 yılında gemi işletmeciliği ile başlayan ve şu anda 2 bin civarı personeli ile hizmet veren ülkemizin ilk özel konteyner taşımacılık şirketi olarak 1997 yılında kurulan Turkon Holding yeni personel alımları yapmaya devam ediyor. 24 yıllık bir şirket olan Turkon Holding Avrupa, Asya, Orta Doğu vb. gibi bir çok kıtaya hizmetlerini sürdürmekte olup dev kadrosunu geliştirmeye devam etmektedir. Turkon Holding tarafından yeni yayımlanan iş ilanları için personel alımı yapılıyor. Peki Turkon Holding hangi pozisyonlara personel alıyor, açık pozisyonları nedir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Turkon Holding tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Canlı Destek Müşteri Yetkilisi, Bölge Satış Yetkilisi, Operasyon Uzmanı, Özel Müşteriler Bölge Satış Yetkilisi, Teçhiz ve Montaj Kontrolörü, Genel Muhasebe Şefi ve Dış Satınalma Mühendisi pozisyonları için Turkon Holding personel alımı yapıyor. Peki adaylar Turkon Holding personel alımına müracaatlarını nasıl yapabilir? Kariyerine Turkon Holding'te devam etmek isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Turkon Holding personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Sayfanın altında bulunan açık pozisyonlardan adaylar istediğini seçebilir ve nitelikleri inceleyebilir. Nitelikleri inceleyen adaylar uyum sağladığı pozisyonlar için başvurularını yapabilir.

Başvuru Sayfası: https://bit.ly/2K4cM1h

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim