Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer almakta olan Turkon Holding 1954 yılında gemi işletmeciliği ile hizmetlerine başlamış olup Türkiye Cumhuriyetinde kurulan en eski şirketlerden bir tanesi olarak günümüzde halen faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Turkon Holding tarafından 6 iş ilanı yayımlandı ve personel alımı yapılıyor. Ülkemizin ilk özel konteyner taşımacılık şirketi olan Turkon Line'de Turkon Holding'in iştiraklerinden bir tanesi olup 1997 yılından beri faaliyetlerine devam ediyor. Holding sadece Türkiye içerisinde değil Amerika Birleşik Devletleri Doğu Akdeniz'de bulunan bir çok ülke, Kuzey Avrupa'ya hizmet sunmakta ve ülkemize döviz girdisi sağlayan ender şirketlkerden bir tanesidir. Açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Turkon Holding 6 iş ilanı yayımladı. Hangi pozisyonlar için şirket personel alımı yapacak?

Alınacak Personel Kadroları Nedir?

Turkon Holding 6 iş ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilanlara göre şirket Bölge Satış Yetkilisi, Future Team Uzun Dönem Staj Programı Personeli, Devreye Alma Mühendisi (Elektrik Sınıfı) Devreye Alma Mühendisi (Makine Sınıfı), Boru Formeni (Boru Kontrolörü) pozisyonları için iş ilanları yayımlanmış olup personel alımı yapılmaktadır. Buna göre adayların mesleki bilgi sahibi olmaları, meslekleri ile alakalı bölümlerden mezun olmaları gibi şartların yanı sıra pozisyonlarda özel şartlar da aranabilmektedir. Peki pozisyonlara başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Turkon Holding tarafından yukarıda belirtilen pozisyonlar için personel alımı yapılacak olup müracaat yapacak olan adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını ilgili link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3c5A8hk