Ülkemizin en büyük telokomünikasyon şirketleri arasında yer almakta olan Turkcell en büyük servis sağlayıcı firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederken pek çok kişiye kariyer olanakları da sağlamayı sürdürmektedır. Türkiye'de operatör ağı konusunda en çok yatırım yapan şirketler arasında yer almakta olan Turkcell aralıklarla iş ilanları yayımlamakta ve şu an 68 farklı pozisyon için güncel iş ilanları ile personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Sizler için Turkcell tarafından yayımlanmakta olan ilanları derledik. Peki Turkcell hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve aranmakta olan şartlar nelerdir?

Personel Alınacak Kadrolar

Turkcell tarafından yayımlanan pozisyonlara bakıldığında 68 farklı pozisyona personel alımı yapılacağı görülüyor. İlgili kadrolar Yazılım Uzmanı, 
Depo Yönetimi Uzmanı, Kasa Sorumlusu, Analist, Servis Operasyonları Süreç Yöneticisi, Operasyon & Dağıtım Personeli, Radyo Network Planlama ve Optimizasyon Personeli, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Finans Operasyonları Takım Lideri pozisyonları başta olmak üzere 68 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru yapmak isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Şartlar ve Başvurular

Turkcell özel nitelikler harici olmak üzere genel olarak Kariyerine Turkcell Global Bilgi’de yön vermek istiyorsan En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu isen İletişimim kuvvetli, problem çözmede üstüme yoktur ve ikna gücüm yüksektir diyorsan sloganı ile yola çıkmakta ve adayların müracaatlarını beklemektedir. Sizlerde Turkcell dev ailesinde istihdam etmek istiyorsanız hemen aşağıda yer almakta olan linki takip ederek müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Linki: https://bit.ly/31xRDSM

Editör: TE Bilisim