Ülkemizin bira sektöründe Carlsberg ile 15 yılı aşkın süredir yakın işbirliği bulunan Türk Tuborg liderlerinden birisi olarak bilinmekte olup özellikle uluslararası yaptığı anlaşmalar ile yeniliklerine devam ediyor. 1967 yılında İzmir-Pınarbaşı'nda kurulmuş ve 1969 yılından bu yana İzmir’deki tesislerinde bira ve malt üretiminin yanısıra yurtdışından ithal etmekte olduğu bira markalarının distribütörlük faaliyetleri gündeme gelmekte olup büyüme oranlarını artırmak için yeni personel alımı faaliyetlerini de sürdürmektedir. Sizler için Tuborg iş ilanlarını derledik. Peki Tuborg hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Tuborg personel alımlarına adaylar nasıl başvurur?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Tuborg tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Utilities Engineer, Yardımcısı Tesisler Teknisyeni, Satış Temsilcisi,Üretimde Kadın Gücü: Üretim Operatörü, Elektronik Bakım Teknisyeni, Experiential Marketing Assistant Sp. / Specialist, Bayi Satış Temsilcisi, Satış Geliştirme Temsilcisi - Off Trade, Satış Temsilcisi Engelli Personel pozisyonları için Türk Tuborg toplam 18 iş ilanı yayımladı ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Türk Tuborg personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Türk Tuborg tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında 18 iş ilanı yayımlanmış ve adayların başvurularının kabul edildiği görülmektedir. İş ilanlarına başvurmak isteyenlerin hemen aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden personel alımı pozisyonlarına, aranan şartlara adaylar ulaşabilir ve müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

Başvuru Linki:https://bit.ly/3ovEseR