Merkezi İstanbul'da olan ve sadece Türkiye'ye değil bir çok kanal üzerinden tüm dünyaya ürün satışı gerçekleştirmekte olan Trendyol aynı zamanda ülkemizde çok kullanılan Dolap, Trendyol Express gibi firmalarının da sahibi olarak bilinmekte olup kategorisinde lider markalardan birisidir. Aralıklarla iş ilanları da yayımlamakta olan Trendyol tarafından 14 iş ilanı yayımladı. Sizler için Trendyol tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Trendyol hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve adaylar uygun olan pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

İş İlanları Nedir?

Trendyol firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında
Dağıtım Merkezi Yöneticisi, Şube Sorumlusu, Filo Operasyon Personeli,
Operational Excellence Senior Engineer, Bölge Yöneticisi, Talent Acquisition Specialist, Tazmin Operasyon Yöneticisi, Supply Chain Operation Development Specialist, Delivery Operations Specialist, Dağıtım Merkezi Planlama Uzmanı, Operasyon Yöneticisi vb. gibi pozisyonlar dahil 14 iş ilanı yayımlandı ve personel alımları yapıyor. Peki adaylar pozisyonların tümüne nasıl ulaşabilir, nereden müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Trendyol firması tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilmiş olup müracaatlar için öncelikle aşağıdaki linki adayların takip etmesi gerekmektedir. Bu linkten tüm iş ilanları ve nitelikleri belirtilmiş olup adayların müracaatlar için aynı sayfayı kullanması gerekiyor.

Başvuru: https://bit.ly/3iFsoW0