Türkiye bilindiği üzere uzun süredir yerli araç yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile süreç hızlandırıldı ve Türkiye'nin yerli aracı TOGG duyurulmuştu. Çalışmalar son hız devam ederken TOGG tarafından yeni iş ilanları da yayımlanmakta ve personel alımları tamamlanmaktadır. Peki TOGG personel alımları hangi pozisyolar için yapılacak, TOGG iş ilanlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Sizler için hemen aşağıda TOGG tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik.

Alınan Pozisyonlar

TOGG şu anda sadece İngilizce kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olup biz İngilizce yayımlanan kadroları Türkçeye çevirdik. Lütfen ona göre inceleyiniz. Buna göre Teşhis Sistem Mühendisi, Siber Güvenlik Uzmanı, Alçak Gerilim Elektroniği, Adas Kalibrasyon, Gövde Yapısı Mühendisliği (BIW ve Kapaklar), Yüksek Gerilim Akü Sistemi Uzmanı, Vcu-Kalibrasyon Mühendisliği, Fonksiyonel Güvenlik gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar TOGG iş ilanlarına nereden ulaşabilir ve nasıl başvuru yapabilir?

İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

TOGG tarafından yayımlanan iş ilanları aşağıda belirtilen sitede yayımlanmakta olup adayların bu adrese giriş yapması ve müracaatlarını da yine aynı kanal üzerinden tamamlaması gerekmektedir. Niteliklerinin uyum sağlaması ve adayların İngilizce biliyor olmasının gerektiği unutulmamaldır.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3gLVulz

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim