Türkiye'nin Otomobil Girişi Grubu TOGG bilindiği üzere 2022 yılında ilk seri üretimleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanmakta olup kurulumu neredeyse tamamlanmak üzeredir. Kurulumdan sonra seri üretimlere önceden hazırlanan tasarım ve prototipe göre geçilecek olup şimdiden personel alımları da yapılıyor. TOGG 29 iş ilanı yayımladı ve personel alıyor. Ancak şu anda henüz kurulumlar tamamlanmadığı için araştırma geliştirme ekiplerinde çalışacak personel alımları yapılıyor ve bu yüzden kadrolarda İngilizce bilmek şartı yer almakta olup kadrolarda ona göre İngtilizce yayımlanmaktadır. Sizler için TOGG tarafından yayımlanan 29 iş ilanını derledik, İngilizce olarak yayımlanan kadroları Türkçeye çevirdik ve aşağı bölüme ona göre suınduk. Lütfen bu bilgiye göre hareket ediniz.

Açık Pozisyonlar Nedir?

TOGG tarafından İngilice olarak 29 iş ilanı yayımlandı. İlanları sizin için Türkçeye çevirdik. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak. Gömülü Yazılım Mühendisi, Ürün Tasarım Mühendisi - Ön İnceleme, Fonksiyonel Güvenlik, Yüksek Gerilim Akü Sistemleri, Siber güvenlik, Alçak Gerilim Elektroniği, Teşhis Sistem Mühendisi, İdari İşler (Teknik İşler), İdari İşler (Raporlama), Vücut Elektroniği, Elektrik Kablo Demeti Sistemi, Gövde Elektroniği Sistemi Bileşen Mühendisi, Güç Elektroniği Mühendisi, Arka Uç Yazılım Mühendisi, Yazılım Kalite Sigorta Mühendisi, Gömülü Güvenlik Mühendisi, Adas Kalibrasyonu pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TOGG tarafından alımı yapılacak kadrolar yukarıda verilmiş olup başvuru yapacak olan adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linki üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmekte olup kadroların İngilizce yayımlandığı unutulmamalıdır.

Başvuru: https://bit.ly/38eRGXa

Editör: TE Bilisim