1968 yılında Koç Holding tarafından kurulan ve şu anda ülkemizin hala değişmeyen markalarından birisi olarak hizmet veren Tofaş fabrikalarında yeni üretimleri, yeni model tasarımları, parça üretimlerine devam ederken istihdam alanında da öncülük yapmaya devam ediyor. Yılda 400 binden fazla araç üretim kapasitesi ile Türkiye'ye önemli KDV girdiren şirketlerden birisi olarak bilinen TOFAŞ 6 bin 500 kişiden fazla bireye iş imkanı vermekte ve sayıyı artırma gayretine girmektedir. Yeni personel alımlarını iş ilanları üzerinden yapan TOFAŞ 19 farklı iş ilanı yayımladı. İş ilanları aracılığı ile personel, eleman ve usta alımı yapan TOFAŞ hangi pozisyonlar için alım yapıyor?

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nelerdir?

TOFAŞ tarafından yayımlanan 19 farklı iş ilanına bakıldığında Kaynak Uzmanı, Sistem Maliyet Mühendisi, Tasarım Mühendisi,
Boya Metot Uzmanı, Süspansiyon Mekanik Sistemler Uzmanı, Tüt Lideri, Sistem Maliyet Mühendisi, Robotik Sistemler Bakım Uzmanı,
Tasarım Uzmanı (Mekanik ve Elektromekanik), Tasarım Uzmanı (Yapısal Parçalar), Koltuk Tasarım Uzmanı, Şasi Süsp. & Motor Sist. Tedarikçi Kalite Uzmanı, Şasi Tasarım Uzmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıdaki kadrolar başta olmak üzere 19 farklı iş ilanı için eleman, usta, personel alımı yapılmakta olup adayların tüm iş ilanlarını görüntülemek için aşağıda yer alan müracaat liknkini tkaip etmesi, aynı link üzerinden tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını da yine aynı link üzerinden tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3mmACmt

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim