Ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer almakta olan Tetaş konfeksiyon makineleri sektörüne hizmet vermek amacı ile 1982 yılında istanbul'da kuruldu. Şu anda triko, ayakkabı, nakış, konfeksiyon, yuvarlak örgü yatırım ve ara yatırım makineleri, tüketim ve aksesuar malzemeleri ve tüm grupların yedek parça-teknik gibi sektörlerde faaliyete veren ve bu sektörlerin değişmez markası haline gelmiş olan Tetaş 17 ayrı şirketten oluşan şirketler grubu ile ülkemizde faaliyetlerini sürdürmektedir. Dev kadrosunu yeni ilanları ile güçlendirmekte olan Tetaş iş ilanları yayımlamaya devam etmekte olup sizler için Tetaş tarafından kamuoyuna duyurulan yeni ilanları derledik. Peki Tetaş hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, açık pozisyonlar nelerdir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Tetaş tarafından kamuoyuna duyurulan pozisyonlara bakıldığında Grafiker / Flekso - Shrik Sleeve, Üretim Elemanı (Yetiştirilmek Üzere), Yazılım Uzmanı ve şoför pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Müracaat edecek olan adayların alanları ile ilgili nitelik sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki Tetaş bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Tetaş bünyesinde görev yapmak isteyenlerin hemen aşağıda yer almakta olan resmi kariyer sayfasına giriş yapması, aranan şartları incelemesi ve müracaatlarını uygun olduğu pozisyonlara online şekilde ilgili web site üzerinden yapması gerekmektedir. Sadece internetten personel başvurusu kabul edilmektedir

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3pHZtnt

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim