Ülkemizin en büyük şirketlerinden birisi olan Sabancı Holding'in sorumlusu olduğu şirketlerden sadece birisi olarak bilinen Temsa kurulduğu günden bu yana ulaşım araçları konusunda yatırımlarına dur durak vermeden devam etmekte olup istihdam alanında da öncülük yapmaktadır. Bünyesinde lise mezunu, ön lisans mezunu, lisans mezunu gibi farklı gruplarda personeller barındırmakta olan Temsa yeni iş ilanları yayımladı. Sizler için yayımlanan 18 farklı iş ilanını derledik. Alım yapılacak pozisyonlar ve başvuru bilgilerini paylaşıyoruz.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Temsa firması tarafından yapılacak pozisyonlara bakıldığında Yedek Parça ve Servis Satış Sorumlusu, İç Satınalma Mühendisi, Teknik Eğitim Uzmanı, Saha Teknik Destek Uzmanı, Bilgi Teknolojileri Uzmanı, Sipariş Yönetim Uzmanı, Genel Başvuru, Garanti Uzmanı, Kalite Mühendisi gibi pozisyonlar başta olmak üzere 18 farkı iş ilanı için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Kariyerine Temsa bünyesinde devam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Temsa firması tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıdakiler başta olmak üzere 18 iş ilanı yayımlanmış olup müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer alan linkleri takip etmesi gerekmetkedir. Bu linkler aracılığı ile 18 farklı iş ilanı sunulmuştur. Adayların nitelikleri uyum sağladığı pozisyonlar için başvurması gerekmektedir.

Temsa Ulaşım Kariyer: https://bit.ly/2JpUoj7
Temsa İş Makineler Kariyer: https://bit.ly/39pdG2N
Temsa İnsan Kaynakları Kariyer: https://bit.ly/3mjwm7H

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan