Teknosa internet üzerinden iş başvuru formu ile personel alımı yapıyor. Hemen sizlerde formu doldurabilirsiniz.

Sabancı Holding'in iştiraklerinden bir tanesi olan Teknosa 160 kişi ile başladığı yoluna şu anda 4 bin civarlarında personel ile faaliyetlerini sürdürmekte web sitesi üzerinden yılda 200 milyon müşteriye hizmet vermektedir. 2012 yılında da halka arz edilen Teknosa vatandaşların da şirkete ortak olmasını sağlamış olup aralıklarla da iş ilanları ile personel alıyor. Buna göre Teknosa internetten iş başvurusu ile personel alıyor. Sizlerde bu form üzerinden müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Şu anda hem yurt içi satışlarını yapan Teknosa hemde diğer dış ülkelere ihracat satışlarını gerçekleştirmekte olup kendi markalarını da reyonlarında satmaya başladı. Kendi droneları, kendi GSM hatları ile yerli üretim yapmakta olan Teknosa büyüme oranlarını da geliştirmektedir.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılıyor?

Teknosa iş ilanı formu ile hangi pozisyonda personel alımı yapacağını duyurmamış olup adayların istediği pozisyonlar için müracaatlarını yapmasına olanak vermektedir. Yani çağrı merkezi personeli, kasiyer, satış temsilcisi, takım lideri, stajyer personel, mağaza sorumlusu, mağaza görevlisi, TeknosaCell personeli vb. gibi bir çok pozisyonlar için müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Pozisyonların tümüne iş başvuru formu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Teknosa firmasının personel alımına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden iş başvuru formuna ulaşılabilmekte olup bilgilerin tümünün adayların kendi bilgilerine göre doldurması ve müracaatlarını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://jetbasvuru.teknosa.com/

Editör: TE Bilisim