TEB Lise Mezunu Satış Temsilcisi Alımı 2015

Türk Ekonomi Bankası bünyesinin Personel Eleman ihtiyacını karşılamak üzere belirli şubelerine En Az lise mezunu olan Aktif Satış Temsilcileri arıyor. Sizde Türk Ekonomi bankasında satış temsilcisi olabilirsiniz. Alt kısımda verilmiş olan, genel bilgilere, özel şartlara, aranan niteliklere iş tanımına ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İş Tanımı

Aktif Satış Ekibimiz için, kredi kartı satışında görevlendirilmek üzere Trakya Bölgesinde görev alabilecek takim arkadaşları arıyoruz.. Sahada Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecek, Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen, Tercihen Üniversite mezunu, 28 Yaşını aşmamış, Maaş + Prim sistemi ile çalışacak, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Tercihen saha satış tecrübesine sahip, Ofis dışındaki saha satışında, yoğun tempoda çalışabilecek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Seyahat engeli olmayan, Tercihen Çerkezköy , Çorlu, Silivri'de ikamet edebilecek Tüm adaylara başvuruları için teşekkür ederiz. Ancak sadece pozisyona uygun olduğu düşünülen adaylarla irtibata geçilecektir.

Ek Bilgiler

Organizasyondaki Yeri: Eleman Çalışma Şekli: Tam zamanlı Çalışma Yeri: İstanbul Avrupa Yakası - Türkiye Tekirdağ - Çorlu - Türkiye Tekirdağ - Çerkezköy - Türkiye Yayınlanma Tarihi: 19. 02. 2015 Son Başvuru Tarihi: 28. 03. 2015 Sektörler: BANKA-FİNANS Eğitim Durumu Lise Mezunu Meslek Yüksekokulu Mezunu Lisans Öğr. Lisans Mezunu

Editör: TE Bilisim